Tervetuloa sivuilleni!

Hei, olen Heidi Salastie, hevos- ja koirahieroja Loimaalta. Asustelen maaseudun rauhassa Metsämaalla perheeni kanssa. Puolison ja pienen vauvan lisäksi perheeseen kuuluu kolme kissaa, kääpiöpinserisekoitus Sessa ja hollaninpaimenkoira Rage. Loppu laumasta, eli 3-vuotias tamman, "Tirri", asustelee HT-Stablessa Jokioisilla. 

Rakkaus eläimiin on syttynyt jo ollessani ihan pieni. Omaa koiraa en lapsena saanut joten touhusin naapuruston koirien kanssa minkä kerkesin ja selasin koirakirjoja lähes puhki. Ensimmäinen oma koira oli kodinvaihtaja ja pääsinkin heti tutustumaan "käytösongelmiin" ja niistä poiskouluttamiseen ihan kantapään kautta. Innostus kouluttamiseen syttyi ja on pysynyt yllä edelleen, keinot toki niistä ajoista muuttuneet  vaikka edelleen joutuu joitain asioita opettelemaan vaikeimman kautta. Tällä hetkellä Sessa treenailee kotona omaksi iloksi mitä ikinä keksitäänkin ja Ragen kanssa pyrimme tokoilemaan ainakin kerran viikossa. Rage on osoittanut pätevyyttä myös nenätyöskentelyssä!

 

Ratsastusharrastuksen sain aloittaa ollessani 5-vuotias ja siitä asti on talli ollut toinen kotini. Ensimmäinen oma tammani oli jo iäkäs ja kropaltaan jo hieman kovia kokenut. Tutuksi tulivat niin kiropraktikot kuin hierojatkin ja siitä se ajatus sitten lähti. Paljon tuli myös kokeiltua ja pohdittua monen moista muuta hevosten hyvinvointiin liittyvää asiaa kyseisen tamman vuoksi. Lähdinkin siis lukemaan Hevosten valmentajan tutkinnon (osaamisalana Hevoshieronta) Kaustisille. Lisää oppia on hankittu sen jälkeenkin niin hevosten kuin koirienkin suhteen jatkuvalla syötöllä. Siitä tämä onkin niin mielenkiintoinen ala, että oppiminen ei lopu koskaan. Viimeisimpänä olen valmistunut TEL-kouluttajaksi (suuntautumisena hevosfysio). TEL-opinnoista jäi käteen paljon uusia työkaluja hevosen hyvinvointia ja kuntoutusta ajatellen sekä varmuus ajatukselle miten voimakkaasti kaikki liittyy kaikkeen. Siksi pyrinkin hierojana auttamaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti, enkä pelkästään tuijottaen lihaksia.